Güzel Dakikaların Kadını Kayseri Escort ZÜLÜF
- İlan Tarihi: 3 Nisan 2016 02:35
- İlan Bitiş: Bu ilanin süresi doldu
Herkese güzel bir merhaba ismimi sorarsan kayseri escort ZÜLÜF, 1.60 boyundayım, ağırlığım 73 kilo, sarışın zümrüt yeşili gözlü, ideal bir Kayseri escort insanım. Değer vermeyen, çok konuşan partnerlerden görüşme istemiyorum.
Güzel bir bayan ile sıcak saatler için beni yanında istiyorsan bana bu numaradan ulaşabilirsin. Kalbimde bulunan farklılığı duyarlı beyler ile yaşamak niyetindeyim. Buluşma mekanı olarak özel evlerde şehvet ile sizlere bedenimi sunuyorum.
Güzel dakikalar geçirmek isteyen romantik gençler için burada olacağım. Birliktelik ücretini birbirimizi tanırken zarfta vermelisiniz. Sayfadaki telefon numaralarından bana ulaşman mümkündür.
İlişkiden önce erkeklerin bacak arası temizliğini yapmasını önemle rica ediyorum. Kayseri escort mesleğini 1 senedir görevimi icra etmekteyim. Hayatın tüm dertlerinden sıyrılmak için ajans üzerinden beni kiralayabilirsin.
Sizin belirttiğiniz tüm temalara, şikayetlere Kayseri bayan escort olarak saygı duyarım. Benim nasıl biri olduğumu bilmek istiyorsan tutkulu, merhamet sahibi, sabırlı biri olarak çalışıyorum. Bu zamana pek çok beyefendinin keyfini yerine getirdim.
Derdine ortak olacak enerjik bir bayan arıyorsan bu tarz sana çok yakışacak. Belirttiğiniz pozisyon seçeneklerine hemen uyum sağlarım. Elit baylara kaliteli partnerlik seansları ile birliktelikler yaşatıyorum.
2576 genel görüntüleme, 2 today